Hvad er den ideelle Kamma Kvinde?

Udviser styrke
Er feminin
Inspirerer andre
Er modig
Handler etisk
Er Empatisk
Har et godt omdømme
Kammakvinder skaber positive resultater og har indflydelse.
En Kammakvinde bruger sin platform til at hjælpe andre med at skabe succes.
Prisen er indstiftet af og drevet af en gruppe af kvinder som ledes af Maja Torp og Karina Burgdorff Jensen som repræsenterer forskellige områder af samfundet; Den Offentlige sektor, Politik, Forskning, Uundervisning og Erhvervsliv.
Kammaprisen er første skridt imod at skabe de Moderne Kammas Saloner i Nordjylland.
Kammas Saloner vil være mødestedet for kammakvinder og skal have til formål at skabe et forum, hvor Kammakvinderne kan mødes for at støtte hinanden i at skabe positive forandringer i samfundet.
Kamma salonerne er åbne for alle tidligere nominerede til Kammaprisen.
Kvinder er kvinder bedst.

Kvinderne bag Kammaprisen

initiativtagere

Videnskabelig Assistent & Ph.D. Studerende Aalborg Universitet Business School
Konsulent Salesmovement i samarbejde med Intenz.com
Uddannelsesbaggrund:
Cand. Mag, Interpersonel Kommunikation (2011), Aalborg Universitet
Jeg har gennem 20 år arbejdet med salg både i praksis, som salgsleder, coach og sælger og har siden 2014 arbejdet med salgsforskning på mit Ph.D. projekt om innovative salgsmetoder. Jeg kender derfor til salg fra både praktisk og teoretisk vinkel.
Ud over Ph.D. projektet er jeg optaget af undervisning i salg både på universitetet og som konsulent og forretningsudvikler i samarbejde med konsulenthuset Intenz. Jeg arbejder ligeledes i en række bestyrelser på internationalt plan, i netværk som omhandler salgsforskning og værdiskabelse. Arbejdet er særligt koncentreret om konference og seminarplanlægning og internationale samarbejder.
Privat har jeg to teenagedrenge på hhv. 17 og 19 år og jeg har været gift med Kim siden 1997. Ud over børn og mand består familien af vores to hunde. Fritiden bruger jeg på Junior Chamber International (JCI.dk) hvor jeg er Senator (æresmedlem), socialt samvær, og så elsker at læse og rejse. Jeg har det bedst i selskab med familie og mine nære venner.

 

Byrådsmedlem (V) i Aalborg Kommune
Folketingskandidat
Leder i Aalborg Kommune
Uddannelsesbaggrund: Cand. Scient. Adm. (1999), Aalborg Universitet
Master i Offentlig Ledelse (2020), Aalborg Universitet
Jeg har gennem 20 år arbejdet inden for den offentlige sektor – både inden for Stat, Region og Kommune og kender derfor den offentlige sektor rigtig godt inde fra. De senere år har jeg arbejdet med kommunal ledelse og har suppleret mine lederkompetencer med en Master i Offentlig Ledelse.
Derudover har jeg i mange år været aktiv på den politiske arena, og har siden kommunalvalget i 2017 været medlem af Aalborg Byråd, hvor jeg bl.a. arbejder politisk med børn og unge, ældre og handicappede, ligestilling og meget andet. Jeg er desuden opstillet som folketingskandidat i den nordjyske storkreds.
Privat har jeg tre teenagebørn på hhv. 17, 17 og 19 år, som jeg bor sammen med i Aalborg. Fritiden bliver brugt i et mix af politik, socialt samvær, og mange forskellige typer af arrangementer. Blandt andet i form af bestyrelsesarbejde og netværk så som Rotary og Søgaardgruppen. Jeg brænder for at skabe nyt og har en positiv livsfilosofi.

Kammagruppen

Kammaprisen kan kun blive til og blive en succes på grund af de mange fantastiske kvinder, som bidrager med deres viden, kompetencer og tid til projektet. Vi kalder dem Kammagruppen, mest fordi de alle ville være værdige til at vinde prisen (Men det kan de selvfølgelig ikke, når de er med på holdet).