Sponsorater

Kammaprisen er en 100% Frivilligt drevet pris og vi er derfor afhængige af både frivillige og donationer. Vi leder kontinuerligt efter organisationer og private som ønsker at støtte Kammaprisen og arbejde sammen med os, mod opnåelse af Verdensmål #5

Hvis din virksomhed vil være med til at støtte ligestilling mellem kønnene så kontakt sponsorgruppen på kamma@kammaprisen.dk

Herunder ses alle sponsorer fra prisuddelingen i 2020.

Cille Munk Andersen og Helena Juul Olesen som repræsentanter for Retreat Yourself, sponsor af hovedpremien ved Kammaprisen 2020
Retreat Yourself

Byd velkommen til Kammaprisens hovedsponsor Retreat Yourself. ReTreat Yourself er et selvkærligt, selvudviklende og personligt univers, der har til formål at inspirerer dig til en mere holistisk & nærværende tilgang til krop, sind og ånd.

Retreat Yourself tilbyder holistiske retreats i deres hus Casa Dona Blanca i den smukke spanske bjergby Mijas. Deres retreates indeholder mindfulness, wellness behandlinger, meditation og yoga med fuld forplejning og program.

Retreat Yourself står bag aftenens hovedpræmie, som er et eksklusivt retreat for to til med meditation, yoga og skønhedsbehandlinger til en samlet værdi af 30.000 kr. De fem finalister bliver desuden forkælet med et gavekort.

Musikkens Hus logo, Venue for uddelingen af Kammaprisen 2020
Musikkens Hus

Musikkens Hus er en af Skandinaviens største og flotteste bygninger dedikeret til musik. Huset er tegnet af det internationalt anerkendte østrigske arkitektfirma Coop Himmelb(l)au og blev indviet i marts 2014. Musikkens Hus lægger scene til afviklingen af Kammaprisen 2020, hvor adm. direktør Lasse Rich Henningsen ligeledes er en del af juryen.

Quist Wine logo, Sponsor af Kammaprisen 2020
Quist Wine

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma med speciale i italienske kvalitetsvine. De har fokus på autentisk vin med kant, personlighed og medaljer, dyrket med kærlighed og entusiasme. Quist Vine støtter Kammaprisen med bobler og en julevins-smagekasse med seks flasker vin.

Aalborg Chokoladen logo, sponser af Kammaprisen 2020
Aalborg Chokoladen

Aalborg Chokoladen producerer eksklusivt, håndlavet chokolade af en høj kvalitet, som fremstilles efter gamle traditioner og opskrifter helt tilbage fra 1930’erne. Aalborg Chokoladen bidrager med sukkersøde marcipanhjerter til Kammaprisens goodiebag.

Salling logo, Sponsor af Kammaprisen 2020
Salling

Salling startede som en lille manufakturhandel og har siden vokset sig til en af landets førende stormagasinkæder og oplevelseshuse med placeringer centralt i Aalborg og Aarhus. Salling rummer et bredt udvalg af førende brands inden for fashion, livsstil, interiør, velvære og fødevarer og beskæftiger mere end 1.100 medarbejdere. Salling støtter Kammaprisen med fem gavekort a 500 kr. til prisuddelingens seerkonkurrence.

Logoet for Thrane Media som leverede live-transmitteringen af prisuddelingen i 2020
Thrane Media

Thrane Media er et målrettet mediehus med kompetencer inden for en bred vifte af kommunikationsopgaver, grafik og videoproduktion. Thrane Media støtter Kammaprisen med teknisk assistance i forbindelse med livestreaming af prisuddelingen på mediet Minbynews samt sociale medier.

Logoet for Kimber Foods, som var sponsor af Kammaprisen 2020
Kimber Foods

Kimber Foods søger, designer og sælger te & snacks til kvalitetsbevidste danskere, der ønsker naturlig velvære – med ro og glæde i hverdagen. Kimber Foods støtter med deres prisvindende nøddesnacks til Kammaprisens goodiebag.

Søbogaards logo, sponsor af Kammaprisen 2020
Søbogaard

Søbogaard startede i 1976 med en bikube og en økologisk drøm. Nu råder de over mere end 150 produkter og sælger deres økologiske produkter over hele Danmark, skandinavien og andre europæiske lande. Søbogaard støtter med saft til Kammaprisens goodiebag.

Queen Flowers logo, sponsor af Kammaprisen 2020
Queen® Flowers

Knud Jepsen a/s er verdens største producent af kalanchoe, der markedsføres under brandet Queen®. Gennem dedikeret og målrettet innovation, udvides sortimentet konstant med trendskabende planter af udsøgt kvalitet til en krævende moderne livsstil.

Queen® støtter Kammaprisen med blomster til de fem finalister.

En flaske London Dry Gin fra Tranum Mølle Destilleri, som er sponsor af Kammaprisen 2020
Tranum Mølle Destilleri

Tranum Mølle Destilleri producerer og sælger dansk gin og snaps. Smagen bygger på enkelte, men udsøgte ingredienser, hvilket gør produktet til en oplevelse gennem veludført håndværksdestillation. Tranum Mølle Destilleri støtter Kammaprisen med deres smagfulde gin til vores goodiebag.

Louise Løt, Personlig Coach og sponsor til Kammaprisen 2020. Til højre for hende står citatet: "Min overbevisning er, at du selv er i stand til at skabe dét liv, du ønsker dig"
Luise Løt – personlig coaching

Luise Løt er blandt meget andet ICTA certificeret Master Coach, ledende NLP Trainer hos NLP Aalborg og parterapeut. Hun driver i dag Luise Løt Coaching, der tilbyder alt fra personlig coaching og parterapi til erhvervsforløb, der bl.a. fokuserer på at styrke samarbejde og dynamikker i virksomhederne. Luise Løt donerer et valgfrit online-forløb til en heldig vinder i forbindelse med Kammaprisens prisuddeling.

Kunstner Camilla Nørgaard Jensen

Når vinderen af Kammaprisen 2020 kåres d. 6. november, bliver årets Kammakvinde ikke blot beriget med æren. Hun får nemlig også overrakt den nyskabte Kammastatuette, som er en keramikskulptur kreeret af Camilla Nørgaard Jensen. Statuetten er tænkt som et møde mellem et x-kromosom og det kvindelige og forestiller et x-kromosom med former, der leder tankerne hen på en kvindekrop. Derfor er det også meget nærliggende, at kunstneren bag har navngivet den ”The Power of Chromosome X”.

Penny Lane

Penny Lane er en af Aalborgs hyggeligste caféer med både eget bageri og konditori, egne specialiteter og cafe med et spændende menukort. Penny Lane støtter Kammaprisen med udsøgte müslibarer til vores goodiebag.

AaB logo, sponsor af Kammaprisen 2020
AaB

AaB er hele Aalborgs fodboldhold og den eneste professionelle del af Aalborg Boldspilklub, der rummer flere forskellige sportsafdelinger. Derudover er det ”hjemmebane” for Kammaprisens jurymedlem Thomas Bælum, der er adm. direktør i boldklubben. AaB støtter Kammaprisen med to spillertrøjer til en heldig vinder i seerkonkurrencen.

Mette Randorff, udviklingskonsulent og sponsor til Kammaprisen 2020
Mette Randorff – udviklingskonsulent

Iværksætter, underviser, motivator, inspirator, mentor, sparringspartner og coach – Mette Randorff kan bryste sig af mange titler, og hun støtter derudover Kammaprisen med tre sessioner, der skal bidrage til at belyse en heldig vinders udviklingspotentiale og powerfulde shine.

Nordic Quinoa logo, Sponsor af Kammaprisen 2020
Nordic Quinoa

Quinoa øl er en unik øl, som bliver brygget på 100% dansk quinoa, der er dyrket på økologiske marker. Der anvendes derudover udelukkende vand, enzymer og gær samt humle. Resultatet er en helt særlig lys øl, som har sin egen fine smag. Den er ikke bitter som en normal øl og smager heller ikke som en cider, men er helt unik. Nordic Quinoa bidrager med Quinoa øl til Kammaprisens goodiebag.

Logo for ITSecurity og SACKit
ITSecurity og SACKit

ITSecurity har beskæftiget sig med IT siden 1991 og har fulgt udviklingen i IT-branchen, fra at være en traditionel driftsoperatør med hardware & software salg, til at være en seriøs spiller i Cloud verdenen med fokus på facility management. ITSecurity støtter Kammaprisen med SACKit-højtalere til vores goodiebag.

Henriette Svalgaard som repræsentant for Companys by Sirup
Companys by Sirup

Companys by Sirup leverer mode til kvalitetsbevidste kvinder. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys by Sirup har klædt Kammaprisens vært Helene Gottschalk på til årets prisuddeling.

Solo Grafisk

Solo Grafisk er en af Nordjyllands førende grafiske virksomheder
som i mere end 20 år har sat deres solide aftryk i løsning af grafiske opgaver
til det Nordjyske erhvervsliv og organisationer. Solo Grafisk støtter Kammaprisen med produktion af goodiebags samt en lille gave til alle der modtager denne.