Sponsorater

Kammaprisen er en 100% Frivilligt drevet pris og vi er derfor afhængige af både frivillige og donationer. Vi leder kontinuerligt efter organisationer og private som ønsker at støtte Kammaprisen og arbejde sammen med os, mod opnåelse af Verdensmål #5

Hvis din virksomhed vil være med til at støtte ligestilling mellem kønnene så kontakt sponsorgruppen på kamma@kammaprisen.dk

Herunder ses alle sponsorer fra prisuddelingen i 2021.

Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness

Byd velkommen til Kammaprisens hovedsponsor Hotel Viking. Hotel Viking tilbyder prisvindende spa- og wellnessområde der er danner de perfekte rammer for at dyrke ro og velvære.

Hotel Viking står bag Kammaprisens hovedpræmie, som er et eksklusivt wellnessophold for to med overnatning, spa, 3-retters middag og morgenmad til en samlet værdi af næsten 5.000 kr.

 

Musikkens Hus logo, Venue for uddelingen af Kammaprisen 2020
Musikkens Hus

Musikkens Hus er en af Skandinaviens største og flotteste bygninger dedikeret til musik. Huset er tegnet af det internationalt anerkendte østrigske arkitektfirma Coop Himmelb(l)au og blev indviet i marts 2014. Musikkens Hus lægger scene til afviklingen af Kammaprisen 2020, hvor adm. direktør Lasse Rich Henningsen ligeledes er en del af juryen.

Quist Wine logo, Sponsor af Kammaprisen 2020
Quist Wine

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma med speciale i italienske kvalitetsvine. De har fokus på autentisk vin med kant, personlighed og medaljer, dyrket med kærlighed og entusiasme. Quist Wine støtter Kammaprisen med en vingave, samt vinsmagning til 6 personer til vinderens af Kammaprisen 2021. Endvidere sponsorer Quist Wine bobler til alle 5 finalister, samt præmier på 10 x 2 glas vin til vindere af vores lodtrækning.

Aalborg Chokoladen logo, sponser af Kammaprisen 2020
Aalborg Chokoladen

Aalborg Chokoladen producerer eksklusivt, håndlavet chokolade af en høj kvalitet, som fremstilles efter gamle traditioner og opskrifter helt tilbage fra 1930’erne. Aalborg Chokoladen bidrager med sukkersøde marcipanhjerter til Kammaprisens goodiebag.

Salling logo, Sponsor af Kammaprisen 2020
Salling

Salling startede som en lille manufakturhandel og har siden vokset sig til en af landets førende stormagasinkæder og oplevelseshuse med placeringer centralt i Aalborg og Aarhus. Salling rummer et bredt udvalg af førende brands inden for fashion, livsstil, interiør, velvære og fødevarer og beskæftiger mere end 1.100 medarbejdere. Salling støtter Kammaprisen med fem gavekort a 500 kr. til prisuddelingens seerkonkurrence.

Logoet for Thrane Media som leverede live-transmitteringen af prisuddelingen i 2020
Thrane Media

Thrane Media er et målrettet mediehus med kompetencer inden for en bred vifte af kommunikationsopgaver, grafik og videoproduktion. Thrane Media støtter Kammaprisen med teknisk assistance i forbindelse med livestreaming af prisuddelingen på mediet Minbynews samt sociale medier.

Logoet for Kimber Foods, som var sponsor af Kammaprisen 2020
Kimber Foods

Kimber Foods søger, designer og sælger te & snacks til kvalitetsbevidste danskere, der ønsker naturlig velvære – med ro og glæde i hverdagen. Kimber Foods støtter med deres prisvindende nøddesnacks til Kammaprisens goodiebag.

Søbogaards logo, sponsor af Kammaprisen 2020
Søbogaard

Søbogaard startede i 1976 med en bikube og en økologisk drøm. Nu råder de over mere end 150 produkter og sælger deres økologiske produkter over hele Danmark, skandinavien og andre europæiske lande. Søbogaard støtter med saft til Kammaprisens goodiebag.

Jonas Jensen Blomstersdesign

På hjørnet af Jernbanegade og Vingårdsgade i Aalborg C, ligger Jonas Jensen Blomsterdesign. Dn lille forretning er fyldt med smukke blomsterkreationer, og slår fest, at han er byens mest unikke blomsterhandler.

Jonas Jensen Blomsterdesign støtter Kammaprisen med blomster til de fem finalister.

Goodiepack

GoodiePack lancerede i november 2015 med især fokus på eventbaserede kunder som Danish Music Awards og Kopenhagen Fur. Virksomheden ejes og drives i dag af Founder & CEO Lisa Dalsgaard og Partner & CTO Rene Jespersen.

Goodiepack støtter Kammaprisen således at alle der ser med, kan være med til at bestemme, hvem der skal kåres til årets Kammakvinde 2021.

Luise Løt – personlig coaching

Luise Løt er blandt meget andet ICTA certificeret Master Coach, ledende NLP Trainer hos NLP Aalborg og parterapeut. Hun driver i dag Luise Løt Coaching, der tilbyder alt fra personlig coaching og parterapi til erhvervsforløb, der bl.a. fokuserer på at styrke samarbejde og dynamikker i virksomhederne. Luise Løt donerer et valgfrit online-forløb til en heldig vinder i forbindelse med Kammaprisens prisuddeling.

Kunstner Camilla Nørgaard Jensen

Når vinderen af Kammaprisen 2021 kåres d. 7. oktober, bliver årets Kammakvinde ikke blot beriget med æren. Hun får nemlig også overrakt den nyskabte Kammastatuette, som er en keramikskulptur kreeret af Camilla Nørgaard Jensen. Statuetten er tænkt som et møde mellem et x-kromosom og det kvindelige og forestiller et x-kromosom med former, der leder tankerne hen på en kvindekrop. Derfor er det også meget nærliggende, at kunstneren bag har navngivet den ”The Power of Chromosome X”.

House of Wellness

Hos House of Wellness har de stor erfaring indenfor alle typer af skønhedspleje og behandlinger. Kundens behov er altid øverst på listen og man kan være sikker på, at blive mødt af professionelt personale med høj faglighed.

House og Wellness støtter Kammaprisen med gavekort på kr. 1000 til de 5 finalister.

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er et nordjysk hudplejebrand, der har leveret fantastiske cremer i mere end 23 år og hvor det startede med røre cremer hjemme i køkkenet, er Beauté Pacifique en verdensomspændende virksomhed, der med stor succes udvikler og sælger hudplejeprodukter med dokumenteret effekt.

Beauté Pacifique støtter Kammaprisen med creme i vores goodiegbags.

Athena Smykker

Athena Smykker blev grundlagt i 1991 da Niki begyndte at sælge og exportere smykker til førende  guldsmede i Danmark mens hun var bosat og arbejde i Grækenland. Athena Smykkers vision er at skabe smykker til kvinder der ønsker at være unikke, og udtrykke deres egen personlige stil, fortælle deres egen unikke historie.

Athena Smykker støtter Kammaprisen med gavekort på kr. 100 til vores goodiebags.

Induflex

Induflex er eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks
mest alsidige B2B-leverandør på området. Med mere end 30 års erfaring, et hold af specialiserede og dedikerede medarbejdere plus en teknologisk topmoderne maskinpark gør dem i stand til at source, designe, vejlede, konstruere, producere, pakke og distribuere emner af enhver type.

Induflex støtter Kammaprisen med opsætningen af Kammastatuetten “Power of Chromosome X”.

Logo for ITSecurity og SACKit
ITSecurity og SACKit

ITSecurity har beskæftiget sig med IT siden 1991 og har fulgt udviklingen i IT-branchen, fra at være en traditionel driftsoperatør med hardware & software salg, til at være en seriøs spiller i Cloud verdenen med fokus på facility management. ITSecurity støtter Kammaprisen med SACKit-højtalere til vores goodiebag.

Henriette Svalgaard som repræsentant for Companys by Sirup
Companys by Sirup

Companys by Sirup leverer mode til kvalitetsbevidste kvinder. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klæder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kølige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys by Sirup har klædt Kammaprisens vært Helene Gottschalk på til årets prisuddeling.

Solo Grafisk

Solo Grafisk er en af Nordjyllands førende grafiske virksomheder
som i mere end 20 år har sat deres solide aftryk i løsning af grafiske opgaver
til det Nordjyske erhvervsliv og organisationer. Solo Grafisk støtter Kammaprisen med produktion af goodiebags samt en lille gave til alle der modtager denne.

Kluntz Promotion

Kluntz Promotion er eksperter indenfor profilbeklædning, reklameartikler, firmajulegaver og event maskotter. Kluntz Promotion arbejder ansvarligt med et stort fokus på bæredygtighed og har siden starten i 1996 udviklet sig til at være en af de førende promotionaktører i Skandinavien.

Kluntz Promotion sponsorer med navneskilte til alle nominerede til Kammaprisen 2021.

Aalborg Teater

Aalborg Teater er stedet, hvor vi mødes. Til store episke dramaer og kunstneriske eksperimenter. Til oplevelser fuld af nerve, nærvær og fællesskab. Aalborg Teater er Nordjyllands scenekunstneriske flagskib og en dynamo for den æstetiske og dramatiske nytænkning af dansk teater.

 

Aalborg Teater støtter med 2 stk. billetter i Kammaprisens goodiebags.

SISSEL EDELBO

Bag fashion brandet SISSEL EDELBO, står to kvinder, der siden 2004 har arbejdet målrettet med at kombinere bæredygtighed med prints, klædelige silhuetter og en boheme livsstil. SISSEL EDELBO er stiftet af veninderne Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen, med visionen om at skabe et modebrand bygget på rene, bæredygtige værdier og med en forkærlighed for feminine og farverige prints.

SISSEL EDELBO støtter op om Kammaprisen med et smukt outfit som medstifter, Maja Torp, skal iklædes på prisuddelingsaftenen.

Erhvervskvinder Aalborg

ErhvervsKvinder Aalborg består af en blandet flok ledere, mellemledere, virksomhedsejere og funktionærer i det private og det offentlige erhvervsliv.

ErhvervsKvinder Aalborg er et forum for interesserede og engagerede kvinder, der ønsker sparring, udvikling, udfordring og sociale netværk fra andre erhvervskvinder på tværs af brancher og erhvervsmæssige forskelligheder.

ErhvervsKvinder Aalborg sponsorer gratis deltagelse til et af deres arrangementer og findes i Kammaprisens goodiebags.

Friis Shoppingcenter

Friis Shoppingcenter er opkaldt efter den aalborgensiske købmand Friis. Shoppingcentret i Aalborg blev bygget i 2010 med øje for moderne og nye shoppingmuligheder i midtbyen. Friis’ centrale placering i Aalborg har i mange år været hjem for shopping og glade kunder – kerneværdier, der stadigvæk danner rammen om Friis Shoppingcenter i dag.

Friis Shoppingcenter sponsorer en plakat til Kammaprisens goodiebags.

Restaurant Pingvin

Hos Restaurant Pingvin oplever man hele verden på sin tallerken. Her oplever man mad med inspirationer fra bl.a. Europa, Asien og Amerika – men altid med et særligt PINGVIN twist.

Restaurant Pingvin støtter Kammaprisen med gavekort til drinks og kr. 100, samt hydreret frugt til vores goodiebags.

ByKragskov

ByKragskov består af et professionelt team af artister, som brænder for at hjælpe lige netop dig med at gøre dit spejlbillede uforglemmeligt. ByKragskov kan benyttes til alle former for begivenheder, og deres dygtige artister er der for at style dig til den smukkeste udgave af dig selv, når du ønsker, at dit hår og din makeup skal sidde til perfektion.

ByKragskov støtter med styling af alle der skal på scenen til Kammaprisuddelingsshowet.

Aalborg University Business School

Aalborg University Business School eller AAU Business School er en enhed på Aalborg Universitet under Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Aalborg University Business School støtter med muleposer til Kammaprisens goodiebags.

APPETIZE

APPETIZE er Nordjyllands største, ældste, stærkeste og mest eksklusive gratis-magasin. Med et oplag på cirka 11.000 eksemplarer tager vi annoncørerne og læserne alvorligt. APPETIZE er omdelt til mere end 600 hotspots – i Aalborgs førende forretninger, caféer, frisørsaloner og centrale kulturelle mødesteder.

APPETIZE har støtte Kammaprisen med at skabe larm om vores initiativ.

Groblaa Forlag

Groblaa Forlag støtter Kammaprisens goodiebags til de nominerede, med en opslagsbog, hvor der sættes fokus på kunst og kunsthåndværk. Værket har samlet Nordjyllands etablerede kunstnere, gallerier og museer i ét værk.

Hår Shop

Hår Shop bliver der lagt vægt på at kunden er i centrum. De vejleder og hjælper med at finde den rette frisure, som passer til en hver begivenhed.

Hår Shop støtter Kammaprisen med styling af Kammagruppensmedlemmer til prisuddelingshowet.

Nykredit

Nykredit tror på hele Danmark. Som ejet af en forening af boligejere og virksomheder, der bor og driver virksomhed i hele landet, er Nykredit Danmarks største udlåner. De ser det som deres særlige ansvar at være til stede med økonomiske løsninger i by og på land. Til hver en tid.

Nykredit har sponsoreret kr. 1000 til afviklingen af Kammaprisen 2021.